Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


21.06.2022. Zagreb
Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje konačnu rang-listu prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Konačna rang-lista poslana je Ministarstvu turizma i sporta 21. lipnja 2022. godine.

Stručna služba


14.06.2022. Zagreb
Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Konačna rang-lista (nakon isteka roka za žalbe) biti će objavljena na mrežnim stranicama i poslana Ministarstvu turizma i sporta 21. lipnja 2022. godine.

Stručna služba


20.05.2022. Zagreb
Obavijest o natječaju za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera

Poštovane članice,

 dostavljamo obavijest Kineziološkog fakulteta o natječaju i sve potrebne informacije za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ljetnom roku.

Prijave na studij mogu se izvršiti do 10.6.2022. godine isključivo preporučeno poštom. Razredbeni postupak održati će se u utorak 28.6.  i eventualno srijedu 29.6.2022. godine.

Također, skrećemo pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dopunskim informacijama, možete slobodno kontaktirati Studentsku referadu na broj: 01/ 36 58 625.

Stručna služba


12.05.2022. Zagreb
Poziv za upis u Program usavršavanja za poslove trenera streljaštva u disciplinama puške i pištolja

Poštovane članice,

U prilogu se nalazi Poziv za upis u Program usavršavanja za poslove trenera streljaštva u disciplinama puške i pištolja, te Prijavnica-upisnica za program.

Ovaj Program usavršavanja namijenjen je trenerima koji su prethodno završili program osposobljavanja za trenera streljaštva. Predstavlja nastavak školovanja uz proširenje znanja i vještina vezanih za tehničku, taktičku, kondicijsku i psihološku pripremu strijelaca, te planiranje i programiranje trenažnog procesa uz korištenje suvremenih trenažnih pomagala.


29.04.2022. Zagreb
Poziv za upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice streljaštva u disciplinama puške i pištolja

Poštovani,

 U prilogu se nalazi Poziv za upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice streljaštva u disciplinama puške i pištolja, te Prijavnica - upisnica za program.

 Kandidati koji su prethodno poslali prijavnicu-upisnicu ne moraju istu slati ponovo već samo molimo da na e-mail sport.uciliste@gmail.com potvrde svoj dolazak na upise.


29.04.2022. Zagreb
Poziv za upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice streljaštva u disciplinama letećih meta

Poštovani,

 U prilogu se nalazi Poziv za upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice streljaštva u disciplinama letećih meta, te Prijavnica - upisnica za program.

 Kandidati koji su prethodno poslali prijavnicu-upisnicu ne moraju istu slati ponovo već samo molimo da na e-mail sport.uciliste@gmail.com potvrde svoj dolazak na upise.


23.02.2022. Zagreb
Poziv na nacionalni Erasmus+: Sport Info dan - 1. ožujka 2022.

Poštovani,

 Ministarstvo turizma i sporta 1. ožujka 2022. godine organizira nacionalni Info dan za sve potencijalne prijavitelje na natječaj Erasmus+: Sport. Info dan će se održati u zgradi Ministarstva turizma i sporta, Prisavlje 14 (Kongresna dvorana) u trajanju od 10 do 12 sati.

 Cilj Info dana je podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj suradnje u području sporta. Službeni poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru Erasmus+ programa objavljen je na sljedećem linku: 2022 Erasmus+ Call for Proposals, dok portal za prijavu projekta možete naći na sljedećem linku.

 Na Info danu mogu sudjelovati svi zainteresirani predstavnici neprofitnih sportskih organizacija i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su primjerice jedinice lokalne i područne samouprave te javne odgojno-obrazovne ustanove.

 Svim zainteresiranima je omogućeno prisustvovanje na Info danu uz predočenje valjane EU-COVID potvrde ili potvrde o preboljenju/testiranju, dok će za sve one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati na događanju biti osiguran i prijenos putem online platforme kojoj će se moći pristupiti putem linka koji će biti objavljen na službenim kanalima MINTS-a te na Youtube kanalu Ministarstva turizma i sporta. 

Za sudjelovanje na događanju potrebno se prijaviti putem sljedećeg linka: Prijava

Broj sudionika je ograničen.

 Za online praćenje nije potrebna prethodna registracija.

 Službeni program Info dana bit će uskoro objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva turizma i sporta.


09.02.2022. Zagreb
15. tjedan psihologije- aktivnosti Sekcije za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja HPD-a

Poštovane članice,

članovi Sekcije za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva pozivaju sve zainteresirane na besplatne radionice i predavanja u sklopu 15. tjedna psihologije koji se održava od 14. do 20.2.2022..

Niže je letak sa programom.

Stručna služba


03.02.2022. Zagreb
Konferencija \"Razvoj sporta kroz društvenu odgovornost\"

Poštovane članice,

zaprimili smo poziv na konferenciju \"Razvoj sporta kroz društvenu odgovornost\", niže je poziv u cijelosti:

 Pozivamo Vas na konferenciju \"Razvoj sporta kroz društvenu odgovornost\" koja će biti održana 18.02.2022. godine, petak, od 10:00 do 13:00 sati u RRiF Visokoj školi za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb.

 Agenda

 • Prezentacija postignutih rezultata projekta GoSport
  • o Predavač: IDOP
 • Važnost društveno odgovornog poslovanja u razvoju sporta
  • o Predavač: Ratko Kovačić, Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO)
 • Primjer dobre prakse: Erasmus+ projekt LETSWIM
  • o Predavač: Ana Sršen, klub Natator
 • Primjeri dobre prakse: Sportske manifestacije na ekološki način
  • o Predavač: Ana Krauthacker, Hrvatski judo savez (HJS)
 • Primjeri dobre prakse
  • o Predavač: TBC

Prijaviti se možete klikom na poveznicu.

Konferencija je besplatna. 


24.01.2022. Zagreb
ODGODA - Sportsko učilište- program osposobljavanja za poslove trenera/ice streljaštva u disciplinama puške i pištolja (odgoda upisa, 28.1.2022.)

Poštovane članice,

obavještavamo vas da se ODGAĐA upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice streljaštva u disciplinama puške i pištolja, predviđen za 28.1.2022. u Zagrebu, uslijed nedovoljnog broja prijavljenih kandidata za formiranje obrazovne skupine.

O novom terminu upisa i početka realizacije programa biti će te obaviješteni na vrijeme.