Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


13.06.2019. Zagreb
Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Prigovori kandidata na pogreške (pogrešno upisani podaci, neupisani podaci i sl.) primaju se od 13. lipnja 2019. do 19. lipnja 2019.

Konačnu rang-listu Hrvatski streljački savez će objaviti 21. lipnja.

 U prilogu:

  1. Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)
  2. Kriteriji sportske uspješnosti (streljaštvo)
  3. Bodovna lista (streljaštvo)

 

Dokumenti su u prilogu.


14.01.2019. Zagreb
Natječaj za dodjelu subvencija školarine na visokim učilištima vrhunskim športašima za akademsku godinu 2018./2019.

 

Poštovani,

 

ovim putem vas obavještavamo da je Središnji državni ured za šport objavio Natječaj za dodjelu subvencija školarine na visokim učilištima vrhunskim športašima za akademsku godinu 2018./2019.

 

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici: http://sdus.hr/natjecaji/poticanje-stjecanja-strucnih-kvalifikacija/natjecaj-za-dodjelu-subvencija-skolarine-na-visokim-ucilistima-vrhunskim-sportasima-za-akademsku-godinu-20182019/

 

Stručna služba


10.01.2019. Zagreb
Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini

 

Poštovani,

 

ovim putem vas obavještavamo da je Središnji državni ured za šport 10. siječnja 2019. objavio Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini.

 

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici : http://sdus.hr/natjecaji/poticanje-sportsko-rekreativnih-aktivnosti/natjecaj-za-sufinanciranje-sportskih-programa-poticanja-lokalnog-sporta-i-sportskih-natjecanja-u-2019-godini-1/

 

Stručna služba


24.12.2018. Zagreb
Javni poziv za sufinanciranje velikih športskih manifestacija u 2019. godini

 

Poštovane članice,

 

Središnji državni ured za šport objavio je dana 21. prosinca 2018. godine Javni poziv za sufinanciranje velikih športskih manifestacija u 2019. godini.

 

Sve informacije o Javnom pozivu možete naći na sljedećoj poveznici.

 

Stručna služba


07.12.2018. Zagreb
Poziv na stručnu radionicu za program Erasmus + Sport, Split 13.12.2018.

 

Poštovani,

 

Središnji državni ured za šport organizira besplatnu jednodnevnu stručnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport. Radionice će se održati u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

 

Sve informacije su dostupne na sljedećoj poveznici:

http://sdus.hr/sport/eu-i-medjunarodna-suradnja-u-podrucju-sporta/dogadanjanovosti/poziv-na-radionicu-za-osmišljavanje-i-razradu-projektnih-ideja-za-potencijalne-prijavitelje-na-natječaje-za-program-erasmusplus-sport/

 

Stručna služba


27.11.2018. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA - Godišnji kongres trenera HOO

 

Poštovani,

 

Na linku dolje objavljujemo Poziv, Raspored i Prijavnicu za godišnji kongres trenera koji će se održati 28. i 29. studenog 2018. godine u hotelu „Panorama“ u Zagrebu.

Za sve upite molimo da se obratite Odjelu za razvojne programe Hrvatskog olimpijskog odbora na tel: 01/3650-552.

Prijave se šalju na sljedeće adrese: e-mail Odjela: razvojni.programi@hoo.hr i na e-mail gđe. Renate Šašak: renata.sasak@hoo.hr

 

Stručna služba


23.11.2018. Zagreb
Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019.

 

Poštovani,

 

sa svrhom pružanja relevantnih informacija o postupku prijave na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini, Središnji državni ured za šport kao i prošle godine organizirat će informativne radionice u vezi pripreme programskih prijedloga za prijavljivanje na Natječaj koji je namijenjen za udruge iz sustava športa kao potencijalnim prijaviteljima.

Radionice će se tijekom mjeseca studenoga i prosinca 2018. i siječnja 2019. godine organizirati u prostorijama Središnjeg državnog ureda za šport, Savska cesta 28/I, Zagreb te vas ovim putem pozivamo da se prijavite.

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici http://sdus.hr/natjecaji/radionice/poziv-na-informativne-radionice-za-organizacije-civilnog-drustva-iz-podrucja-sporta-potencijalne-prijavitelje-na-natjecaj-za-sufinanciranje-sportskih-programa-poticanja-lokalnog-sporta-i-sportskih-natjecanja-1/.

 

Stručna služba


04.10.2018. Zagreb
Visoka škola ASPIRA - Studij Sportskog menadžmenta

 

Poštovani,

Na linkovima dolje objavljujemo detaljne informacije o uvjetima upisa, školarini i studiju Sportskog menadžmenta na Visokoj školi ASPIRA. Ističemo da, temeljem Sporazuma o suradnji Visoke škole Aspira i HOO, vrhunskim sportašima HOO sufinancira 50% školarine. Od ove godine i u Zagrebu je otvoreno učilište ASPIR-e, ali za sportaše je najbolji način on-line školovanje.

Budući da je studentska godina već počela, molimo sve zainteresirane kandidate-sportaše da se što prije prijave, kako ne bi gubili gradivo.

Stručna služba

 

 


25.09.2018. Zagreb
Radionica IOC ATHLETE CAREER PROGRAMME OUTREACH

Poštovani sportaši,

U nastavku objavljujemo Poziv HOO za sudjelovanje u Radionici IOC ATHLETE CAREER PROGRAMME OUTREACH, uz zamolbu da se zainteresirani sportaši koji ispunjavaju uvjete navedene u Pozivu jave Stručnoj službi najkasnije do ponedjeljka, 1. listopada 2018. godine, kako bismo mogli izvršiti prijavu kandidata.

Stručna služba

 

Poštovani,

Hrvatska olimpijska akademija u suradnji sa Međunarodnim olimpijskim odborom organizira radionicu IOC ATHLETE CAREER PROGRAMME OUTREACH o dual karijeri.

Radionica IOC ATHLETE CAREER PROGRAMME OUTREACH namijenjena vrhunskim sportašima na početku karijere, od 17 do 22 godine.

Radionica će se održati u četvrtak, 18. listopada u hotelu Westin, u trajanju od 9 do 16 sati (za sudionike je osiguran ručak i uključena je pauza za ručak i dvije pauze za kavu).

Radionicu će voditi dr. sc. Ana Popovčić, a prisustvovati će i istaknuta sportašica i olimpijka Ana Jelušić, suradnica Međunarodnog olimpijskog odbora i lead edukator za programe Dual karijere MOO-a.

Na kraju radionice sudionici će dobiti certifikat o sudjelovanju.

Molimo Vas da za sudjelovanje u radionici prijavite jednog ili dvoje sportaša iz Vašeg saveza koji zadovoljava sljedeće uvjete:

-          Starost 17 do 22 godine (za sudionike koji radi radionice izostaju iz škole, možemo izdati ispričnicu)

-          Sportaš/ica je u Olimpijskom programu za OI Tokio 2020, ili postiže istaknute rezultate u svojoj dobnoj skupini

-          Sportaš/ica dolazi iz regije Zagreb (u planu za iduću godinu su radionice u Splitu, Rijeci i Osijeku)

Prijavu pošaljite na e-mail adresu: ana.popovcic@hoo.hr najkasnije do srijede 4. listopada.

Na prijavi navedite:

-          Ime i prezime sportaša/sportašice

-          Kontakt sportaša/sportašice: e-mail adresu i broj mobitela

-          Sport/disciplinu u kojoj se sportaš/ica natječe

-          Datum rođenja

-          Da li je u sportaš/ica u Olimpijskom programu Tokio 2020

-          Najistaknutije rezultate

Obzirom da je broj sudionika ograničen, za sudjelovanje u radionici izabrati ćemo najpogodnije kandidate.

Obavijest o tome koji kandidati su izabrani za sudjelovanje na radionici dobiti ćete najkasnije u ponedjeljak 8. listopada.

Srdačan pozdrav,

dr.sc. Ana Popovčić

Voditeljica Odbora za promociju olimpizma

Hrvatska olimpijska akademija


17.09.2018. Zagreb
PODSJETNIK !!! - Natječaj za sportsku fotografiju \"Odlučujući trenutak 2018.\"

 

Poštovani,

Još jednom vas podsjećamo da je Natječaj za sudjelovanje na izložbi sportske fotografije otvoren do 4. studenog 2018. godine.

Informacije i tekst Natječaja možete preuzeti na: http://sport-pgz.hr/natjecaj-sportske-fotografije-2018/

Stručna služba