Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


19.03.2024. Zagreb
Poziv na inovativnu digitalnu platformu Sportbook – MVPiz

Poštovani, 

U doba kad se svijet neprestano mijenja, ključno je da i mi, kao dio sportske zajednice, tražimo nove načine povezivanja s mladima te da zajedno radimo na ispravljanju negativne statistike uključivanja djece i novih generacija u sport.  Svjesni izazova prilagodbe na digitalno doba, kreirali smo Sportbook, digitalnu platformu koja je intuitivna i pruža izravne pogodnosti za sportske klubove i saveze, djecu i njihove roditelje.

Što je Sportbook-MVPiz?

Sportbook je digitalni most koji povezuje vašu sportsku organizaciju s mladima, njihovim obiteljima i navijačima. Naša misija je učiniti otkrivanje i sudjelovanje u sportskim aktivnostima jednostavnim i pristupačnim za sve, neovisno o prethodnom digitalnom iskustvu. Razumijevajući složenost problema selekcije djece i njihovog uključivanja u sport, razvili smo alate koji će pomoći u ovom procesu, čineći sport dostupnim svakom djetetu.

Ključne prednosti za sportske organizacije:

?      Jednostavnost korištenja: Sportbook - MVPiz dizajniran je da omogućuje lako ažuriranje informacija o sportskim organizacijama, događanjima, treninzima i aktivnostima. 

?      Veća vidljivost: Vaša sportska organizacija postaje dostupna djeci i roditeljima u potrazi za aktivnostima koje nudite, minimalizirajući potrebu za kompleksnim i skupim marketinškim kampanjama.

?      Izravna komunikacija: Omogućava jednostavno komuniciranje s članovima i njihovim roditeljima, čineći organizaciju sportskih aktivnosti jednostavnijom nego ikad.

?      Napredna analitika: Sportbook-MVPiz pruža uvid u naprednu analitiku i statistiku važnu za donošenje razvojno-strateški odluka za daljnji razvoj svojeg sporta

?      Marketing alat: Sportbook - MVPiz je kreiran kao marketinški alat koji klubovima i savezima omogućava jednostavniji način dolaska do ciljane publike.

?      Benefiti partnera: naša mreža partnera i suradnji omogućava sportskoj zajednici niz pogodnosti kroz suradnje i partnerstva te stvaranje prilika za povezivanje i sponzorstva. 

 

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Sportbook-MVPiz se posvećuje:

?      Edukaciji roditelja i djece: Nastojimo kontinuirano informirati o važnosti bavljenja sportom pod stručnim vodstvom, te o najnovijim znanstvenim otkrićima o utjecaju sporta na razvoj djece.

?      Suradnji za boljitak sporta: U suradnji s nacionalnim i lokalnim sportskim savezima te stručnim timovima, radimo na određivanju parametara za morfološka i motorička testiranja talenata.

Pozivamo vas na besplatnu prezentaciju

22. ožujka (petak) u 12:00 sati 

26. ožujka (utorak) u 11:00 sati

4. travnja (četvrtak) u 13:00 sati 

9. travnja (utorak) u 14:00 sati 

15. travnja (ponedjeljak) u 15:00 sati 

 

 

Prijavite se na prezentaciju funkcionalnosti platforme

>> OVDJE <<

 

 

 

 

 


26.10.2023. Zagreb
#BeCroactive nagrade, prijava

Poštovane članice,

#BeActive team dostavlja poziv za prijavu:

u prilogu možete pronaći poziv za prijave na #BeCroactive nagrade 2023., prijavne obrasce te Izjavu o prikupljanju i korištenju osobnih podataka.

Popunjene obrasce prijavitelja te Izjavu o prikupljanju i korištenju osobnih podataka  potrebno je poslati na e-mail europski-tjedan-sporta@mints.hr najkasnije do 5. studenog 2023.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirate na e mail europski-tjedan-sporta@mints.hr ili brojeve telefona 01/604 2969 ili 01/604 2975.


18.10.2023. Zagreb
Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja

Poštovani,

 u privitku prosljeđujemo obavijest i preporuku Pravobraniteljice za djecu vezanu uz Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja koji je Vlada Republike Hrvatske donijela 7. rujna 2023. godine.

Predmetnim Protokolom, uz obrazovne ustanove, obavezne su i druge ustanove koje skrbe o djeci, kao i one koje pružaju usluge za djecu ili provode programe rada s djecom te organiziraju smještaj djece i aktivnosti za djecu postupati po istome.

Stručna služba


04.10.2023. Zagreb
Konferencija Uspješne u sportu, uspješne u poslu - pozivnica

Poštovani/a,

pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji „Uspješne u sportu, uspješne u poslu“ u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Konferencija će se održati 13. listopada u 10.30 sati u hotelu Westin u Zagrebu (Kršnjavoga 1, Zagreb), stoga Vas pozivamo da klikom na pozivnicu saznate više o konferenciji i prijavite Vaše sudjelovanje.

Konferencija će okupiti uspješne sportašice koje su nakon sjajnih sportskih rezultata ostvarile sjajne poslovne rezultate – a s ciljem razgovora o tome zašto su žene sa sportskim stanjem uma dodana vrijednost kolektivu, koje vrijednosti sport usađuje, a koje čine bivše sportašice vrhunskim kadrom.

Također želimo osvijestiti donosioce odluka u tvrtkama o tome na koji način bivše sportašice pridonose napredovanju poslovanja i koherenciji kolektiva.

 https://hgk.hr/save-the-date-konferencija-uspjesne-u-sportu-uspjesne-u-poslu-najava 


18.09.2023. Zagreb
MINTS - Pravilnik o načinu pohađanja i završetka obrazovanja sportaša

Poštovane članice,

 

dana 12. kolovoza 2023. godine stupio je na snagu Pravilnik o načinu pohađanja i završetka obrazovanja sportaša („Narodne novine“, broj: 91/23) https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2023_08_91_1407.html

Člankom 3. stavkom 1. navedenog pravilnika propisano je kako se odredbe Pravilnika primjenjuju na učenika sportaša koji posjeduje važeće rješenje o kategorizaciji sportaša ili posjeduje potvrdu nadležnog nacionalnog sportskog saveza iz članka 82. stavka 2. Zakona o sportu za učenike u dobi do 12 godina. Stavkom 2. istoga članka propisano je kako učenik sportaš ostvaruje pravo na posebne uvjete pohađanja i završetka obrazovanja od dana dostave dokaza iz stavka 1. ovoga članka razredniku, a člankom 3. propisano kako Potvrda iz stavka 1. podstavka 2. ovoga članka sadrži podatke o učeniku sportašu koji se odnose na rezultate ostvarene u proteklih godinu dana u odnosu na datum izdavanja potvrde, vrijedi za školsku godinu u kojoj je podnesena, na obrascu koji je sastavni dio ovoga Pravilnika (Prilog I).

 

Stručna služba


02.08.2023. Zagreb
Obavijest o jesenskom roku za upis na stručni prijediplomski studij Izobrazba trenera

Poštovani,

 u privitku Vam dostavljamo sve potrebne informacije za upis na stručni prijediplomski studij Izobrazba trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u jesenskom roku. Broj slobodnih mjesta po smjerovima možete vidjeti OVDJE.

Obavještavamo Vas da se kandidati preko www.postani-student.hr mogu početi prijavljivati već sada, a dokumente za prijavu za upis na studij trebaju poslati na Fakultet isključivo preporučeno poštom od 28.8. do 1.9.2023. godine. Razredbeni postupak održati će se u petak, 8.9.2023. godine.


26.06.2023. Zagreb
Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje konačnu rang-listu prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Konačna rang-lista poslana je Ministarstvu turizma i sporta 26. lipnja 2023. godine.

Stručna služba


19.06.2023. Zagreb
Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Konačna rang-lista (nakon isteka roka za žalbe) biti će objavljena na mrežnim stranicama i poslana Ministarstvu turizma i sporta 26. lipnja 2023. godine.

Stručna služba


16.06.2023. Zagreb
Natječaja sportske fotografije „Odlučujući trenutak 2023.“

Poštovani,

u prilogu vam šaljemo obavijest u vezi otvorenog Natječaja sportske fotografije „Odlučujući trenutak 2023.“.

Link za prijavu: http://sport-pgz.hr/natjecaj-sportske-fotografije-2023/


12.06.2023. Zagreb
Međunarodni kongres sportske medicine \"Pokaži srce\" - Poziv

Poštovani,

Prosljeđujemo vam poziv na Međunarodni kongres sportske medicine \"Pokaži srce\" koji će se održati 15. lipnja 2023. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

S poštovanjem,

Stručna služba