Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


02.01.2019. Zagreb
Popis MEĐUNARODNIH i DOMAĆIH sudaca Hrvatskog streljačkog saveza - NOVO !!!

 

Na linkovima dolje nalazi se popis MEĐUNARODNIH sudaca Hrvatskog streljačkog saveza s važećim ISSF licencama na dan 30. studenoga 2018. godine i popis DOMAĆIH sudaca u disciplinama puške / pištolja Hrvatskog streljačkog saveza s važećim HSS licencama na dan 31. prosinca 2018. godine. Popis DOMAĆIH sudaca u disciplinama letećih meta bit će objavljen nakon usklađenja popisa s podacima predavača i Komisije za leteće mete HSS-a.

Ističemo da je sve licence - ISSF i HSS - potrebno obnoviti najkasnije 2 (dvije) godine nakon isteka licence, u protivnom licenca postaje nevažeća i potrebno je ponovno polagati ispit za suce radi dobivanja nove licence !

 

Stručna služba


24.08.2018. Zagreb
Obavijest - ISSF Opća tehnička pravila 2017

Obavijest članicama i sucima

ISSF Opća tehnička pravila 2017 (poglavlje 6) prevedena su na hrvatski jezik i dostupna su na linku dolje i u Dokumentaciji u dijelu Natjecateljski akti. Prijevod Dodatka ISSF Općim tehničkim pravilima - Pravila za ocjenu papirntih meta je u tijeku i bit će završen i objavljen u narednih 10-15 dana. Prijevodi Posebnih pravila za pušku (poglavlje 7), pištolj (poglavlje 8), leteće mete (poglavlje 9) i pokretne mete (poglavlje 10) slijede nakon toga i bit će objavljeni na istom mjestu po završetku prijevoda i obrade.

Stručna služba & Odbor streljačkih sudaca HSS-a