19.03.2024. Zagreb

Poziv na inovativnu digitalnu platformu Sportbook – MVPiz

Poštovani, 

U doba kad se svijet neprestano mijenja, ključno je da i mi, kao dio sportske zajednice, tražimo nove načine povezivanja s mladima te da zajedno radimo na ispravljanju negativne statistike uključivanja djece i novih generacija u sport.  Svjesni izazova prilagodbe na digitalno doba, kreirali smo Sportbook, digitalnu platformu koja je intuitivna i pruža izravne pogodnosti za sportske klubove i saveze, djecu i njihove roditelje.

Što je Sportbook-MVPiz?

Sportbook je digitalni most koji povezuje vašu sportsku organizaciju s mladima, njihovim obiteljima i navijačima. Naša misija je učiniti otkrivanje i sudjelovanje u sportskim aktivnostima jednostavnim i pristupačnim za sve, neovisno o prethodnom digitalnom iskustvu. Razumijevajući složenost problema selekcije djece i njihovog uključivanja u sport, razvili smo alate koji će pomoći u ovom procesu, čineći sport dostupnim svakom djetetu.

Ključne prednosti za sportske organizacije:

?      Jednostavnost korištenja: Sportbook - MVPiz dizajniran je da omogućuje lako ažuriranje informacija o sportskim organizacijama, događanjima, treninzima i aktivnostima. 

?      Veća vidljivost: Vaša sportska organizacija postaje dostupna djeci i roditeljima u potrazi za aktivnostima koje nudite, minimalizirajući potrebu za kompleksnim i skupim marketinškim kampanjama.

?      Izravna komunikacija: Omogućava jednostavno komuniciranje s članovima i njihovim roditeljima, čineći organizaciju sportskih aktivnosti jednostavnijom nego ikad.

?      Napredna analitika: Sportbook-MVPiz pruža uvid u naprednu analitiku i statistiku važnu za donošenje razvojno-strateški odluka za daljnji razvoj svojeg sporta

?      Marketing alat: Sportbook - MVPiz je kreiran kao marketinški alat koji klubovima i savezima omogućava jednostavniji način dolaska do ciljane publike.

?      Benefiti partnera: naša mreža partnera i suradnji omogućava sportskoj zajednici niz pogodnosti kroz suradnje i partnerstva te stvaranje prilika za povezivanje i sponzorstva. 

 

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Sportbook-MVPiz se posvećuje:

?      Edukaciji roditelja i djece: Nastojimo kontinuirano informirati o važnosti bavljenja sportom pod stručnim vodstvom, te o najnovijim znanstvenim otkrićima o utjecaju sporta na razvoj djece.

?      Suradnji za boljitak sporta: U suradnji s nacionalnim i lokalnim sportskim savezima te stručnim timovima, radimo na određivanju parametara za morfološka i motorička testiranja talenata.

Pozivamo vas na besplatnu prezentaciju

22. ožujka (petak) u 12:00 sati 

26. ožujka (utorak) u 11:00 sati

4. travnja (četvrtak) u 13:00 sati 

9. travnja (utorak) u 14:00 sati 

15. travnja (ponedjeljak) u 15:00 sati 

 

 

Prijavite se na prezentaciju funkcionalnosti platforme

>> OVDJE <<

 

 

 

 

 

Sponzor

HEP - Hrvatska elektroprivreda