15.05.2023. Zagreb

VAŽNO !!! Odluka o usklađenju dobnih kategorija natjecatelja

 

Poštovane članice,

 

Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza na 39. (elektronskoj) sjednici održanoj dana 14. svibnja 2023. godine donio je Odluku o usklađenju dobnih kategorija natjecatelja u Pravilima natjecanja HSS-a i Uvjetima za sudjelovanje na PŽ i PH sukladno odredbama Općih pravila ISSF-a (članak 3.7.4.12) prema kojima:

 

1) U kategorijama kadeti i kadetkinje pravo nastupa imaju natjecatelji koji do 31. prosinca godine u kojoj se natječu navršavaju 16 godina i prestaju biti kadeti/kadetkinje 31. prosinca te godine.

 

2) U kategorijama mlađi kadeti i mlađe kadetkinje pravo nastupa imaju natjecatelji koji do 31. prosinca godine u kojoj se natječu navršavaju 14 godina i prestaju biti mlađi kadeti/mlađe kadetkinje 31. prosinca te godine.

 

3) U kategorijama juniora i juniorki pravo nastupa imaju natjecatelji koji do 31. prosinca godine u kojoj se natječu navršavaju 21 godinu i prestaju biti juniori/juniorke 31. prosinca te godine.

 

4) U kategorijama mlađi juniori i mlađe juniorke pravo nastupa imaju natjecatelji koji do 31. prosinca godine u kojoj se natječu navršavaju 18 godina i prestaju biti mlađi juniori/mlađe juniorke 31. prosinca te godine.

 

5) U kategorijama mlađi seniori i mlađe seniorke pravo nastupa imaju natjecatelji koji do 31. prosinca godine u kojoj se natječu navršavaju 24 godine i prestaju biti mlađi seniori/mlađe seniorke 31. prosinca te godine.

 

Odluka o izmjenama i dopunama Pravila natjecanja za sve streljačke discipline HSS-a od 14. svibnja 2023. godine i Uvjeti za sudjelovanje na prvenstvima županija i Hrvatske i ostalim državnim natjecanjima od 14. svibnja 2023. godine nalaze se na poveznicama dolje, a također i u Dokumentaciji / Natjecateljski akti / Opći natjecateljski akti (Odluka o izmjenama i dopunama Pravila natjecanja HSS-a 14.05.2023.) odnosno u Dokumentaciji / Natjecateljski akti / Državna Prvenstva (Uvjeti za sudjelovanje na PŽ i PH 14.05.2023.)

 

Stručna služba

Dokumenti uz članak:

Sponzor

HEP - Hrvatska elektroprivreda