23.11.2022. Zagreb

Posljednji pozdrav Saši Špirelji

S tugom u srcu javljamo svim strijelcima i prijateljima streljaštva tužnu vijest da nas je u 49. godini života iznenada napustio Saša Špirelja, bivši reprezentativac i osvajač velikog broja međunarodnih sportskih odličja, a zadnjih godina trener mladom naraštaju pištoljaša.

Karijeru sportaša započeo je u osamdesetima kao član juniorske reprezentacije SFRJ, te je osamostaljenjem Hrvatske postao redovni član sastava reprezentacije u gađanju zračnim pištoljem i brzom gađanju na 25m, 1993. i 1994. bio je viceprvak Europe, četvrti junior na Svjetskom Prvenstvu 1991. godine, 2010. godine Prvenstvo Svijeta završio je na sedmom mjestu, više puta sudionik finala na Svjetskim kupovima. Prvak Hrvatske bio je nebrojeno puta, višestruki državni rekorder i odlazi kao aktualni prvak Hrvatske u gađanju zračnim pištoljem. Višestruko nagrađivan kao najbolji strijelac Hrvatske u gađanju pištoljem.

Zadnjih godina Saša je svoju strast prema gađanju usmjerio na svoju djecu i kao trener ostvario zapažene rezultate.

Pamtit ćemo ga kao nasmijanog, uvijek spremnog za šalu, nekoga tko je uvijek bio tu na svakom natjecanju jer život je posvetio streljaštvu, dolazi iz streljačke obitelji i stvorio je svoju streljačku obitelj.

Dragi Saša, sve si nas iznenadio, neopisivo rastužio i nadamo se da si otišao na neko ljepše mjesto.

Počivao u miru.

Posljednji ispraćaj našeg dragog Saše Špirelja bit će u ponedjeljak, 28. studenog 2022. godine u 10:50 sati sati na Gradskom groblju Miroševac u Zagrebu.

Stručna služba

Sponzor

HEP - Hrvatska elektroprivreda