08.09.2022. Zagreb

Obavijest o upisima na preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski studij KINEZIOLOGIJE na Kineziološkom fakultetu u Splitu

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da su prijave za upis na preddiplomske stručne studije kineziologije i specijalistički diplomski stručni studij kineziologije na Kineziološkom fakultetu u Splitu u tijeku.

Na Kineziološkom fakultetu u Splitu moguće je upisati jedan od sljedeća četiri preddiplomska stručna studija kineziologije u trajanju od 3 godine (180 ECTS):

1. Kondicijska priprema sportaša

2. Rekreacija i fitnes

3. Kineziterapija

4. Sportski trener (izabranog sporta).

Također, na Kineziološkom fakultetu u Splitu moguće je upisati i specijalistički diplomski stručni studij kineziologije u trajanju od dvije godine (120 ECTS).

Pri upisu na specijalistički diplomski stručni studij kineziologije je također moguće birati između četiri temeljna usmjerenja (kondicijska priprema sportaša, rekreacija i fitnes, kineziterapija, sportski trener (izabranog sporta).

Nastava na predmetnim studijima se izvodi isključivo vikendom (petak, subota, nedjelja) i nije obvezna što čini studiranje mogućim za zaposlene osobe kao i profesionalne sportaše.

Više informacija o uvjetima za upis, prijavama za upis, upisu i samim studijima koji se izvode na Kineziološkom fakultetu možete pronaći na web stranici Fakulteta: https://web.kifst.unist.hr/ ili dobiti putem e-maila ljuzak@kifst.hr .

Sponzor

HEP - Hrvatska elektroprivreda